67

GyIK: Hogyan kezdj neki az Affilbox használatának

K: Mi az az Affilbox?

V: Az Affilbox egy olyan platform, amelyet konverziómérési eszközként használunk a te (partnerek) számodra. Ennek köszönhetően átláthatóan nyomon követheted a teljesítményedet, és folyamatosan javulhatsz. A rendszer a rendeléskövetés és a jutalékszámítás alapján működik. Az Affilbox nyomon követ minden olyan megrendelést, amely akár egy affiliate linken keresztül, akár egy kedvezménykuponnak köszönhetően kerül a rendszerbe.

 

K: Hogyan változtathatom meg a profilomat, a nyelvet vagy a pénznemet?

V: Az Affilbox-nak fel kell ismernie az országot, ahonnan bejelentkezel és ennek megfelelően be kell állítania a nyelvet. Ha azonban a fiókodban helytelen a nyelv, akkor a bal oldali menüben - Beállítások - Nyelv pontra kattintva módosíthatod azt. Ugyanez vonatkozik a valutára vagy bármely más személyes adatra is.

 

K: Mit kell tennem, mielőtt elkezdem a promóciót?

V: Mielőtt elkezdenéd a promóciót, ellenőrizd az összes beállítást.

  1. Keresd meg a reklámozni kívánt webáruházat a kampány főmenüjében (márka, ország - pl. top4running.hu)
  2. Ellenőrizd, hogy működik-e az affiliate linked - további információ az affiliate linkekről ITT találsz
  3. Ha van saját weboldalad (blog, webáruház, stb. ), regisztráld azt a regisztrált weboldalak résznél. (UI: ne regisztráld a Facebookot, az Instagramot vagy a YouTube-ot.)
  4. Ellenőrizd a kedvezménykódodat
  5. Szükséged van egy XML feed-re? Írj nekünk email - affiliatet4s@11teamsports.com

 

K: Mit láthatok a főoldalon?

V: A főoldalon láthatod az összes kampányunk listáját.Jelenleg 77 aktív kampányunk van - bármelyiket reklámozhatod (több ország, bannerek) - csak rajtad múlik. Ne felejtsd el, hogy mindig nyomon követhető affiliate linket használj.

 

K: Megváltoztathatom az email címemet?

V: Az e-mail cím megváltoztatása nem lehetséges. Az e-maileket továbbíthatod egy másik e-mail címre. Ezt a profil beállításokban találod.

 

K: Megváltoztathatom az affiliate azonosítómat?

V: Sajnos nem lehetséges megváltoztatni az affiliate azonosítót.

 

K: Létrehozhatok egy postback-et?

V: Igen, ez lehetséges. A tranzakciókkal, forgalommal, jutalékkal, pénznemmel, stb. kapcsolatos információkat bármelyik URL-címre elküldheted.Kérjük jelezd nekünk ha szeretnél postback-et kapni és mi elkészítjük neked.

 

K: Mennyi a jutalékom?

V: A programunk általános jutaléka 5%. Ezt látod minden kampánynál. A jutalékod csökkenthető vagy növelhető. Ezt az információt a kampány beállításai - bónuszok menüpontban találod.