67

GyIK: Számlázás és fizetés

K: Miért vannak a konverzióim függőben/nem eldöntött állapotban?

V: Minden a profilodra jóváírt jutalék 40 napig függőben van. Ez idő alatt az ügyfél visszaküldheti az árut, vagy nem veheti át, így csak a jóváhagyott állapotban lévő jutalékokat fizetjük ki.

 

K: Mikor kérhetem a jutalékom kifizetését?

V: A számlázást akkor kérheted, ha legalább 40 EUR jóváhagyott jutalékkal rendelkezel. Példa egy olyan partnerre, aki nem rendelkezik elegendő jóváhagyott jutalékkal a kifizetési kérelemhez.

K: Mik a jutalékom kifizetési opciói?

V: A jutalékot 2 módon tudjuk kifizetni:

  1. Számla: számla létrehozása és feltöltése az Affilbox rendszerbe
  2. Utalvány: küldj e-mailt az affiliatet4s@11teamsports.com címre és mi elkészítjük neked az utalványt, amelyet felhasználhatsz valamelyik webáruházunkban

 

K: Hogyan kérhetem a jutalékom kifizetését?

V: Menj a számlázási részre (főmenü), és kattints a jobb felső sarokban található "számla kérése" gombra. Kérjük, légy türelemmel, ezt a folyamatot jóvá kell hagynunk. A jóváhagyás után tájékoztatást kapsz, és feltöltheted a számládat vagy kérhetsz egy utalványt.

K: Tudtok pénzt küldeni közvetlenül a bankszámlámra?

V: Nem, nem tudunk.A jóváhagyott jutalékok kifizetéséhez szükségünk van egy adóigazolásra (számlára). Kérjük, ne feledd, hogy számla nélkül nem tudunk pénzt küldeni a bankszámládra.

 

K: Küldhetek számlát akkor is, ha nem vagyok egyéni vállalkozó?

V: Minden partner saját maga dönti el, hogy számlázik-e vagy sem. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes országok eltérő szabályokkal/törvényekkel rendelkeznek, ezért tájékozódj a számlázásból eredő kötelezettségekről (pl. adókötelezettségek). Ne feledd, hogy az EU felé számlázol (mi egy cseh vállalat vagyunk).

 

K: Mi történik, ha nem tudok számlát kiállítani?

V: Ha nem tudsz számlát készíteni, kérjük, írj nekünk az affiliatet4s@11teamsports.com címre és mi küldünk neked egy utalványt, amellyel a weboldalunkon vásárolhatsz.

 

K: Mi az a PDF áttekintés és hol találom meg?

V: A PDF áttekintés egy olyan dokumentum, amelyet az Affilbox generál, miután te számlát igényeltél. Tartalmazza azoknak a webáruházaknak a listáját, amelyekből jutalékot kapsz, valamint egyéb lényeges adatokat. A számlát e dokumentum alapján kell elkészítened, különben nem lesz jóvá hagyva. A PDF áttekintést a számlázási részben találod, miután a számlázási naplód melletti három pontra kattintottál.

Példa a PDF áttekintésre:

Kérjük ne feledd, hogy a PDF áttekintés nem számla!

 

K: Hogyan készítsem el a számlát?

V: Kérjük, a számlát mindig a PDF áttekintés szerint állítsd össze.Kötelező számlaadatok:

  • A Topforsport számlázási információi (PDF áttekintés)
  • A partner (te) számlázási adatai
  • Számla száma (PDF áttekintés)
  • Tételek - a webáruházak listája, ahonnan a konverzió származik (PDF áttekintés)
  • Számlázási összeg (PDF áttekintés)
  • Pénznem
  • Számlaszám (IBAN)

K: Hogyan tudok feltölteni egy számlát?

V: Miután elkészítetted saját számládat, kérjük, töltsd fel a számlázási részre (kattints a három pontra - számla feltöltése). Esedékesség = +14 nap. A számla száma (a PDF áttekintésen található). A számlát 14 napon belül visszatérítjük, hacsak a számlán másként nem szerepel.